Osta Flowersticks nettikaupasta  


Flowerstick

Flower stick eli kukkakeppi

Flowerstick on n.50-70 cm pitkä keppi joka on päällystetty kumilla, silikonilla, muovilla tai muulla vastaavalla. Kepin päädyissä on hapsutetut painot jotka muistuttavat kukkaa, ja tästä tulee kukkaan viittaava nimi. Flower stickiä heitellään ja pyöritetellään kahdella ohjauskepillä.. Löytyy myös toinen samalla periaatteella toimiva keppi, jota kutsutaan devilstickiksi. Devilstickin erottaa flowerstickistä siitä että se on hieman kartiomainen. Keskellä ohuempi ja laajenee päihin. Eikä hapsuja/kukkia päissä. Se on yleensä painavampi ja liukkaampi. Flowerstick on usein hitaampi ja siksi helpompi. On olemassa myös flowerstick malleja jotka ovat erittäin nopeita. Pääsääntöisesti voidaan sanoa että mitä lyhyempi stikki sitä nopeampi. Jotkut harjoittavat mielellään sekä devil että flower stickillä, toiset halua erikoistua yhteen. Molemmilla on omat ominaisuudet ja fiilis pyöritellä näitä on aikalailla erilainen. Aloittelija haluaa ehkä aloittaa hitaammalla ja helpommalla flowerstick setillä.

Historia

Erilaiset jongleeraus välineet (pallot, keilat, flower stick, devil stick, kiwido, diabolo, poi...) ovat olleet suosittuja jo tuhansia vuosia. Narrit ovat ilahduttaneet surullista kuningasta ja kyläjuhlissa on perinteisesti ollut taidon näytöksiä ja esityksiä. Myös monet taistelulajien- ja mielen harjoittajat ovat käyttäneet välineitä oppiakseen hallitsemaan mielensä. Kirjoittajan uskomus on että jo neanderthali-ihminen osasi ja käytti flowerstikkejä rauhanomaisiin tarkoituksiin.

Hyödyt

Tutkimukset ovat osoittaneet että kaikenlainen jonglööraus sekä jongleeraus että kikkailu käsillä yhdistää teknisen ja luovan alueet aivoissa. Tämä on erittäin tärkeä kognitiivisessa kehityksessä.
Flowerstick on vapaatyylinen meditaatioharjoitus joka

- parantaa koordinaatiokykyä
- lisää keskittymiskykyä
- kehittää kärsivällisyyttä
- lievittää stressiä
- kohentaa itseluottamusta
- nopeuttaa reaktiokykyä
- notkeuttaa lihaksia
- on hyväksi verenkierrolle
- polttaa kaloreita
- ilahduttaa leikkivää ja ympäristöä
- tuo luovan tauon
Tätä listaa voisi jatkaa sivukaupalla. Joka tapauksessa flowerstick on hauska ja harmiton harrastus, jota voi harrastaa sekä yksin että ryhmässä. Nykyään monissa kouluissa on otettu eri jonglööraus harjoituksia mukaan päiväohjelmaan lievittämään hyperaktiivista ja innotonta ilmapiiriä.

   Osta Flower stickit täältä

 

 

TiKku-UkKo jonglööraus tarvikKeet Etusivu
MENU
Poi Pallot Tulivälineet ----
Video Nettikauppa Etusivu